onsdag, september 03, 2008

mera piratsvärd


svärd börjar bli coolt i nästan 3-åringens värld. uttalas "fäärd". det var ett tag sen jag började på det men nu är det igång igen. jag har använt Dremelns minifräs för att få en ristad effekt. just nu blandar jag färg för att få en snygg silverpatina. det var tänkt att bli en överraskning men när jag trodde att far och son sov och arbetade på svärdet blev jag helt plötsligt överraskad av små tassande steg. han kikade upp på bordet och såg skönt nöjd ut.
upptäckte att man kan pyssla med byggare Bob - vi fick en dublett vid nyligt köp och nu målar jag om den unge mannen: hans hår grått och den rutiga skjortan klassiskt vit. Han har med andra ord förvandlats till Bobs pappa Robert. i någon tidning sonen fått finns nämligen Bobs pappa med och det till sonens stora fascination. ska bli kul att höra vad han säger om detta bus.

måndag, september 01, 2008

sommar-stick


i sommar har jag stickat inför hösten. en par vantar till lilleman i eko-garn som jag fått av en snäll och go pyssling. jag valde trästickor och de har varit bekväma att sticka med. nu ska jag bara fästa garnändarna men är lite osäker på hur. det kanske ger sig när jag väl börjar fästa. det ska även bli en mössa. ska bara välja modell.

missa inte ravelry.com ett fantastiskt internationellt stick/virk-forum.
norska vantar - se och njut vackra mönster och färger.

Related Posts with Thumbnails